Tábor v Ledči

TÁBOR SE SPORTOVNÍM ZAMĚŘENÍM PRO DĚTI ŠKOLOU POVINNÉ (6 až 15 LET) V PROSTŘEDÍ FOGLAROVY SLUNEČNÍ ZÁTOKY

23.12.2021
Zdravíme všechny příznivce našeho tábora,

už jsou tu zase Vánoce a my Vám přejeme krásné a poklidné vánoční svátky a do nového roku 2022 hlavně hodně zdraví a spokojenosti??
My jsme si včera udělali tradiční vánoční procházku. Od ledna začínáme pracovat na dalším ročníku tábora, takže se můžete těšit na pravidelné informace, co se u Hujerů děje.

Mějte se krásně! ☺️


10.12.2021
Naši milí táborníci,

včera proběhla valná hromada, kde jsme definitivně uzavřeli letošní ročník tábora. Začínáme tak plánovat ročník nový. Bylo zvoleno nové vedení spolku a také nová hlavní vedoucí, kterou se pro rok 2022 stala Zuzka Švarcbachová. Hospodářem zůstává Milan Ševčík.
V lednu se vrhneme do plánování tábora, který nás v létě čeká. O spuštění přihlášek a dalších novinkách Vás budeme informovat! ?

Užívejte si adventních dnů a mějte se krásně!
Vaši Hujeři


2.11.2021
Naši milí táborníci,

s lítostí Vám oznamujeme, že nás v pátek 29. 10. opustil dlouholetý účastník a zdravotník našeho tábora Míla Paulát, kterého jsme všichni znali jako Skalpela.

Věnujte mu, prosím, tichou vzpomínku.


Hodnocení
Naši milí táborníci,

tak jak jste zahájili nový školní rok? My jsme o víkendu byli na klasickém táborovém hodnocení. Tentokrát jsme byli kousíček od Plzně. V sobotu jsme se byli podívat v Klatovech a večer jsme hodnotili, až se z nás kouřilo. Probrali jsme všechny věci, které se nám letos na táboře povedli a které bychom do příštích let mohli vylepšit. Náš hlavní vedoucí Vojta tak skončil v této funkci. Během listopadu/prosince proběhne valná hromada, kde zvolíme nového hlavního vedoucího a celkové vedení. Tím odstartujeme přípravy nového ročníku. Můžete se těšit! ?
Užívejte podzimní dny a mějte se krásně!
Foto z víkendu zde.

Vaši Hujeři


Přidané foto
Ahoj!

Hlásíme, že jsme o víkendu zbourali náš tábor. Všechno je zpátky ve skladu, připravené na příští rok. Byla to fuška, ale pomohli nám táborníci z druhého tábora.
Na webu jsou přidané fotky družstev a smíšeňáků, tak se na ně můžete mrknout – https://www.taborvledci.cz/category/foto/ ?
Ještě jednou upozorňujeme, že máme stále nějaké ztráty a nálezy. Fotky nalezených věcí budou přístupné ještě týden.

Užijte si zbytek prázdnin!
Hujeři


Ztráty a nálezy
Ahoj táborníci,

doufáme, že se máte všichni fajn a pomalu vstřebáváte zážitky, které jsme v uplynulých čtrnácti dnech prožili!
My už se pomalu dostáváme do běžné reality všedních dní. Musíme říci, že jsme si to s Vámi moc užili a věříme, že s námi pojedete i příští rok ?
Klasicky v táboře zůstaly ztráty a nálezy. Přikládáme fotky. Prosíme, podívejte se a popřípadě nás kontaktuje na táborovém facebooku, nebo přes náš email. Domluvíme se a věci předáme ?

Užijte si zbytek prázdnin!
Vaši Hujeři


16.7.2021
Ahoj všem doma!

Pomalu nám končí dnešní den a tím i poslední den na letošním táboře.
Během dne si děti vyzkoušeli štafetový běh na hřišti, po výborném obědě jsme se ale už všichni museli pustit do balení a uklízení tábora. Vše probíhalo hladce a v podvečer došlo na svolání všech knížat a jejich družin. Konečně král Vojtimír, zvaný Mnohomluvný, rozhodl, komu svěří neobsazené území své říše. Celkovým vítězem celotáborové hry se stalo družstvo Mokrovousy. Celá hra ale byla do poslední chvíle nerozhodná.
Před večeří jsme se sešli všichni na posledním nástupu, vyhlásili se nejuklizenější stany a pokoje a mohlo se vyrazit na večeři. Po ní se dobalovaly poslední drobnosti do kufrů a batohů, ale z jídelny se už line melodie, a tak je čas vyrazit na rozlučkovou diskotéku!
Plánovaný příjezd do Prahy je zítra mezi 13:00-14:00, záleží, jak rychle bude předán tábor dalšímu turnusu. Až opustíme tábor v autobusech, dáme vědět pomocí facebookové stránky našeho tábora.

A taky máme další video z našeho tábora! Najdete ho zde.

Doufám, že si děti tábor užily a že se i příští rok sejdeme ve Sluneční zátoce
Vojta


15.7.2021
Hola hej přátelé,

dnešní den byl posledním klasickým dnem našeho táborového života. Bohužel jsme si ho nemohli užít plnými doušky, jelikož nás čekala povinnost táborové služby. Nicméně nás hřál u srdce pocit, že díky nám se všichni dobře najedli a užili den.
K obědu jsme si pochutnali na burgeru s trhaným masem a pečeným bramborem. Po vydatném jídle nás čekala poslední celotáborová hra. Tou byla logika – zde jsme museli zapojit veškeré mozkové závity a poradit si s řadou důmyslných hádanek. Před samotnou hrou si týmy mohli koupit různé výhody v aukci.
Po náročné hře jsme se odebrali na nástup a následně na vydatnou večeři. Poté jsme začali pomalu balit. Fakt že konec tábora se rychle blíží, potrhovala i všudypřítomná únava, která již začíná provázet každý náš krok. Ač se na první pohled nezdá, táborový program je nabitý do poslední minuty.
Už se nám to zde krátí, že už ani nestíháme stříhat metr. Večer jsme si střihli posledních pár písní na dobrou noc a lehce zamáčkli slzu nad vzpomínkou na první uspávání zde na táboře.
Zdravíme vás a brzy na viděnou

nejmladší vedoucí Ivan, Kuba a 3. družstvo


14.7.2021
Zdar nazdar všem tatínkům, maminkám a všem, kteří sledujete naše pravidelné zprávy ze Sluneční zátoky.

Dneska máme tuze deštivo, takže jsme se my, pánové z družstva číslo jedna, rozhodli na první zaměstnání obsadit jeden ping-pongový stůl a věnovat se různým deštivým kratochvílím. Někteří z nás si čas krátili kvalitním karbanem – dali jsme si několik zajímavých partiček BANGu. Jiní se zas rozhodli prověřit svém mozkové závity a závitnice a zkusili rozluštit hlavolam, který nám přinesl náš super vedoucí Honzík.

Druhý zaměstnání to taky nebyla žádná hitparáda, takže jsme se vrátili k bohulibé činnosti z prvního zaměstnání, plus jsme k tomu nabrali i kroniku, abychom mohli zvěčnit naše fantastické družstvo. Jelikož všichni hrozně rádi kreslíme, tak jsme museli kreslíře určit složitým losem.

Po obědě a poledním klidu jsme si šli zahrát fotbálek, který s námi hrál i Honza. Týmy se nám povedlo namíchat docela vyrovnaně a bylo to napínavé až do poslední minuty.

Na poslední zaměstnání jsme se vrátili k pingpongáčům, ale tentokrát ve sportovním oblečení, abychom mohli změřit síly v této hře gentlemanů. Nakonec jsme si dali přátelskou obíhačku a šli jsme se chystat na nástup.

Ještě jednou zdravíme všechny naše milované příbuzné a kamarády. Už se na Vás docela těšíme.

Mějte se báječně.
Honza, Jirka, Štěpán, Šimon, Adam, Max, Péťa, Patrik, Matyáš a Richard


12.7.2021 a 13.7.2021
AHOJTE!

Dnešní ráno pro nás netradičně začínalo místo rozcvičky přípravou snídaně. Máme totiž službu. Po snídani jsme se pustily do úklidu tábora, abychom to tu měli co nejhezčí. Vynesly jsme odpadkové koše, zametly chodby a samozřejmě jsme pečlivě celou noc a celý den hlídaly tábor.
Kromě toho jsme se dopoledne připojily k ostatním na vědomostní kvíz, abychom si všichni odpočinuli od všeho sportování, a naopak procvičili naši paměť. Odpoledne jsme v rámci celotáborové hry kontrolovali řeku a stavěli hráz, aby nás nepřekvapili srpnové povodně. Všechno bylo v pořádku a hráze jsme postavili pevné, tak nás nemůže nic zaskočit.
Opět to byl den plný nových zážitků a zkušeností a těšíme se na další. Teď už lezeme do spacáků, zavíráme oči a odplouváme do říše snů. Tak dobrou noc i Vám a mějte se tak krásně jako my tady ve Sluneční zátoce.

Zdraví Vás a posílá spousty pozdravů,

družstvo číslo 8: Anička, Terka, Kája, Kačka, Maruška, Eliška, Julča, Sára, Lucka a Lenka


10.7.2021
Ahoja všem domů,

…podivná zpráva byla od našeho opata Venceslava. Hrad, ve kterém bydlí král Vojtimír, zvaný Mnohomluvný, byl obklíčen plameny! Hoří, hoří, hoří! Opat si svolal družiny všech knížat a žádal je o pomoc. Družiny tedy shromáždily vše potřebné k hašení a vydaly se na kopec, kde se tyčí králův hrad. Všichni se snažili, a tak se jim nakonec podařilo oheň uhasit, hurá!!
Ráno nás za odměnu čekala velkolepá snídaně, rybičková pomazánka s vajíčkem. Mňam, to byla dobrota! Potom jsme měli hromadnou rozcvičku, dokonce i s písničkami a připravili jsme se na olympiádu. Ta se skládala ze skoku do dálky, do výšky, trojskoku, sprintu a hodu míčkem, nebo vrhu koulí. K obědu nás čekaly špagety s boloňskou omáčkou a pak polední klid. Odpoledne jsme měli ještě v rámci olympiády výběh do vrchu, což se nám tady na Vysočině, v kopcovitém kraji, hodí.
Večer bylo vyhlášení výsledků a ti nejlepší získali medaile. Poté bylo ukončení úspěšné letošní Olympiády 2021 ve Sluneční zátoce. Však se můžete podívat na vydařené fotky a nasát trochu atmosféru.

Uf, to byl teda náročný den, tak zítra zasloužený odpočinek. Dobrou noc a ať vás blechy štípou celou noc!

Odkaz na fotky zde + video zde.

Družstvo č. 11 – Monča, Terka, Viky, Laura, Anička, Emi, Anežka, Nelča a Bára


9.7.2021
Ahoj všichni!

Dnešní den se pro nás, úplně nejmenší, nesl v duchu služby. Naším hlavním úkolem bylo hlídání brány do tábora, sbírání a vynášení odpadků, úklid pokojíčků a zametání chodby. Byla to pro všechny fuška, takže jsme v mezičase odpočívali. K svačině jsme všichni měli meloun, mňam! My, holky z nejmladšího družstva, jsme se na bráně střídaly s nejmladším klučičím družstvem. Navzájem jsme si pomáhali i při přípravě jídelny na snídani, oběd i večeři.
Po poledním klidu se rozezněla svolávací písnička, kterou známe již z jiných celotáborových her. Nebudete tomu věřit, ale přijela pouť! Po celém táboře byly různé stanoviště, kde jsme si mohli vyzkoušet samé zajímavé atrakce. Nejvíce nás bavilo přetahování lana, hod na cíl a hra skořápky. Soupeřilo se totiž proti opatu Venceslavovi. Bylo to nabité odpoledne plné zážitků. Na každé atrakci smíšená družstva získávala zlaťáky a groše a na nástupu proběhla aukce záhadných obálek. Nakonec jsme zjistili, že pro týmy to byla výhoda, kterou mohou využít při další hře.
Po večeři nás opět svolala písnička, ale tentokrát úplně jiná. Bylo totiž zahájení olympiády, která nás čeká zítra! Musíme nabrat síly, a proto už ležíme v postýlkách…ale při soumraku se táborem začíná linout podivná zpráva…

Posíláme pusu všem domů!

Zuzka, Amálka, Beatka, Anetka, Valentýnka, Míša, Anička, Verča a Dorka z družstva č. 12


Bouřka
Milí rodiče,

včera se táborem prohnala bouřka. Nemusíte se ale ničeho bát, až na pár mokrých věcí se nikomu nic nestalo a dnes jsme se v klidu mohli vrátit ke sportům a dalším aktivitám.

Vojta


8.7.2021
Zdravíme ze Sluneční zátoky!!

Dnes, holky z družstva č. 7, jsme se probudily do zamračeného rána, ale vůbec nám to nevadilo. Po výborné snídani jsme se s chutí pustily do našeho prvního zaměstnání – kajaky. Dojely jsme s nimi až za most u vlakové zastávky, kam se dostane jen málokdo. Pak jsme si daly ještě rychlou koupačku v Sázavě. Po dopolední sváče jsme si zahrály „canjam“, kde jsme naprosto excelovaly.
Celé hladové jsme se vrhly na oběd. Čekala na nás hamburská pečeně s houskovými knedlíky – to byla panečku mňamka!!!
Odpoledne jsme si zahrály různé hry na louce, jako třeba „Hututututu“ nebo „Hajzlbába“. Tak nás to bavilo, že jsme skoro nechtěly ani na svačinu. Naštěstí byla pizza, která nás zlákala. Jako poslední zaměstnání jsme si střihly volejbal, ale po deseti minutách začalo pršet. K večeři nám kuchaři uvařili naprostou bombu – tortilly s trhaným kuřecím masem. Troufáme si říci, že to bylo zatím nejlepší jídlo na táboře.

Mějte se krásně,

Pája a holky z družstva č. 7


7.7.2021
Zdravíme všechny rodiče, prarodiče, kamarády a příznivce našeho tábora!

S novým dnem přišel nový měsíc – květen. Ráno bylo krásné, budíček nás příjemně nabudil na snídani a plánovaná zaměstnání. Po housce s máslem a marmeládou jsme se všichni vydali na první zaměstnání. Zatímco nejmladší holčičky se ujaly zdobení májky, my, holky z 10. družstva, jsme začaly náš den hezky zlehka tábornickými dovednostmi, v jejichž rámci jsme postavily pár stanů a jedna z nás, zkušená běžkyně orienťáku Anička Knýbelová, nám ukázala, jak pracovat s buzolou.
Podle programu jsme měly strávit druhé zaměstnání na kánoích. Počasí si však řeklo, že apríl ještě neskončil, sluníčko zalezlo za mraky, a proto jsme přijaly výzvu zahrát si proti Vencovi a klukům z 5. družstva pálkovanou. Bylo to velmi napínavé. Snažily jsme se opravdu, co nám síly stačily, ale kluci byli lepší v odpalech, takže jsme prohrály. Náladu nám však spravilo obědové menu od našich kuchařů – rajská polévka a smažený vepřový řízek s bramborovou kaší (mňam!).
Po klasickém poledním odpočinku nás za doprovodu lidových písní vesnický lid svolal k ohništi, abychom společně slavnostně vztyčili naší krásně vyzdobenou májku. Snad ji na stejném místě najdeme i ráno… byla by totiž veliká pohroma a ostuda, kdyby nám ji sousední vesničané ukradli. Na večerní hlídku byli pro jistotu povoláni naši nejstarší kluci, tak jim hezky držte palce, ať ji zvládnou ubránit.
Při třetím zaměstnání se na obloze opět objevilo sluníčko, tak jsme si zašly na louku pinknout badminton. K svačině byl za odměnu nanuk, a poté jsme přijaly další výzvu, konkrétně od Tomáše a kluků z družstva číslo 4 – dali jsme si společně přehazovanou. Kluci jsou sice mladší, podání jim však šla lépe a i tento souboj pro nás skončil prohrou. Nám to však nevadí, máme v plánu potrénovat a vyzvat kluky na pořádnou odvetu!
K večeři byla míchaná vajíčka s chlebem a zeleninou, po níž následovalo osobní volno, které se jako vždy neslo ve znamení sportu, odpočinku a trávení času s kamarády. Doufáme, že i vy všichni se máte doma hezky a užíváte si stejně jako my! Teď už ale musíme pomalu jít spinkat, dneska to bylo náročné.

Pac a pusu bez rámusu posílá
Kája a holky z družstva č. 10


6.7.2021
Ahoj všem,

dnes jsme se měli strašně. Celý den pršelo, nešla nám elektřina, takže se nedalo ani uvařit a celý den jsme jedli suchý chleba a suché z nosu. Apríííííl! Ano, máme tady duben a tím pádem i aprílové vtípky. Ráno nás vedoucí probudili se slovy dobrou noc a dokonce byli všichni oblečení jako blázni. Trička naruby, kraťasy přes tepláky, každá bota jiná….zkrátka úplně obrácený den.
Na rozpisu zaměstnání jsme se dozvěděli, že dnes místo sportu budeme umývat záchody, natírat dveře od pokojů, přesazovat maliny, nebo třeba zametat les a vytírat řeku. To byla naštěstí taky legrace a místo toho jsme dopoledne měli další celotáborovou hru. Naše nově nalezené území se pomalu začíná osidlovat a je načase si obstarat pořádné hospodářství. Běhali jsme po táboře a sbírali předměty, které jsme nakonec vyměnili s kupcem za hospodářská zvířata. Vzhledem k velmi vysokým teplotám to bylo opravdu náročné, ale uspěli jsme všichni.
Odpoledne jsme si my, nejstarší holky, udělaly trénink na táborovou olympiádu. Skákaly jsme do dálky a sprintovaly. Jako poslední zaměstnání jsme si zahrály kanjam a některé z nás se i vykoupaly v řece. Bylo opravdu teplo, takže u mola byla téměř všechna družstva. Proto jsme si užily vlastní soukromou „pláž“ na louce na druhé straně tábora.
Po večeři nám vedoucí připravili program v podobě pálení čarodějnic. Kdo chtěl, mohl u ohně sedět až do večerky a kdo ne, mohl si na zbytek osobního volna půjčit jakékoliv sportovní vybavení tak, jako každý den. Z pálení čarodějnic, ale i dalších aktivit máme spoustu záběrů, které vedoucí Venca sestříhal do velmi povedeného videa. Naleznete ho zde a vřele doporučujeme jeho shlédnutí. ?

Mějte se krásně a zítra zase ahoj!

Ivka a družstvo číslo 6


5.7.2021
Ahoj všem,

dnešní ráno bylo po včerejší diskotéce trochu náročnější, ale po lehkém protažení nás čekala odměna v podobě výborné snídaně – vánočky s kakaem.
Po této snídani jsme se převlékli do plavek a vyrazili na vodu, konkrétně na paddleboardy. Náš vedoucí nám dal instrukce, jak se na něm co nejlépe udržet a jak co nejméně padat do vody. Pro většinu z nás to ale ovoce nepřineslo a ve vodě postupně skončilo skoro celé družstvo, včetně Toma ?
To nás ale nerozhodilo a po rychlé horké sprše a svačině v podobě hrušky pokračovali na další zaměstnání. Ping pong. Ten nás moc bavil. Tak moc, až jsme skoro zapomněli na oběd a stihli ho jen tak tak.
K obědu byl špenátový krém a čočka, což zezačátku nevypadalo úplně nejlépe, ale po chvíli až na malé výjimky všichni zjistili, že i tohle jídlo může chutnat skvěle. Za odměnu jsme si po jídle mohli koupit nějaké ty sladkosti a doplnit tak své už hodně ztenčené zásoby sladkostí z domova.
Odpoledne jsme si zahráli fotbálek, společně s kamarády z družstva č. 5. Nutno říct, že o kvalitu zde nebyla nouze a po skvělém zápase, který skončil po 50 minutách 7:7, následovaly penalty. Nakonec jsme posbírali ještě poslední zbytky sil a šli jsme si zaskákat do výšky. Náš vedoucí nám ukázal, jak se správně skáče přes laťku. Styl a způsob provedení skoku jsme okoukali na výbornou a odměnou nám byl nejlepší výsledek, který měl hodnotu 115 cm.
Po celém dni jsme se ještě na nástupu dozvěděli, že nám od dnešního večera začíná služba, kdy budeme mít na den na starost úklid tábora, přípravu jídelny před jídlem, hlídkování v táboře a spoustu dalších věcí. Zkrátka jsme nelenili a brzo jsme zalezli do postele, abychom měli na zítřek spoustu sil.

Všechny zdravíme a přidáváme odkaz na fotky z tábora.

Tomáš a družstvo číslo 4.


4.7.2021
Hejhola maminky, tatínkové, babičky, dědečkové, tetičky, strejdové, přátelé a kamarádi,

úspěšně jsme zvládly další táborový den. Po vydatné snídani nás jako první zaměstnání čekal stolní tenis, kde jsme si zahrály obíhačku a mini turnaj – každý s každým. Bylo to těsné, ale nakonec se celkovou vítězkou stala Natálka, která dokázala zvítězit ve všech svých zápasech. Po svačině jsme měly v plánu si zahrát různé hry na louce, ale nakonec nás natolik bavilo Městečko Palermo, že jsme ho vydržely hrát po dobu celého zaměstnání – alespoň jsme si všechny vyzkoušely několik rolí.
K obědu jsme měly bramboračku a zeleninové placičky se šťouchaným bramborem. Po poledním klidu nás čekaly kajaky, které nám přišly vhod vzhledem k dnešnímu teplému počasí. Některé z nás se ze začátku s kajakem pouze točily na místě, ale po pár pokusech a s pomocí praktikantů jsme nakonec udržely kajaky rovně a mohly se vydat po Sázavě. Tato výprava skončila vodní bitvou s jiným družstvem a koupačkou. Po odpolední svačině jsme si zahrály přehazku, kterou jsme si natrénovaly už včera.
Na nástupu jsme se dozvěděly, že bude večer diskotéka/maškarní bál. Na tuto zprávu jsme čekaly od začátku tábora, a tak jsme se začaly chystat hned po večeři! V kostýmech jsme protancovaly celý večer a byly jsme i svědky tanečku vedoucích ve středověkých kostýmech. Teď už se chystáme do spacáků a dobrou zprávou je, že máme díky diskotéce posunutý budíček o půl hodiny! Po vyčerpávajícím, protančeném večeru to rozhodně potřebujeme.

Tak dobrou noc,

Terka a holky z 9. družstva


3.7.2021
Ahoj,

neuvěříte tomu, ráno jsme se vzbudili a byl sníh a k tomu teploty pod nulou. Ale co se divíme, když je leden. Ráno nás vzbudily zimní písničky. Dnešní den byl konečně plný sportu, a dokonce nás rozdělili do smíšených družstev a hráli jsme první celotáborovou hru.

Ale začněme od začátku. Ke snídani byly housky a bylinková pomazánka. Někteří z nás si dali i marmeládu a šli jsme si několikrát přidat. Pak jsme se vydali na naše první zaměstnání. Čekal nás frisbee golf. Pro všechny to byla první hra, a tak jsme si zahráli velmi vyrovnaný zápas. Těšíme se na další hru. Chtěli jsme hrát i dál, ale přerušilo nás zvonění na svačinu. Ke svačině jsme měli banán. Hned po svačině jsme se vydali na přehazovanou. Chvíli jsme hráli, ale protože jsme chtěli hrát ve větším počtu, přidalo se družstvo číslo 12 a hráli jsme kluci vs holky. Nikdo to nepočítal, ale pohledově jsme měli převahu.

Pak už nás čekal oběd. K polévce jsme měli kulajdu, několikrát jsme si přidali. Jako hlavní jídlo nás čekaly zapečené těstoviny. Opět si někteří přidali a šli jsme si odpočinout na polední klid, kde jsme hráli Bang a Pop it.

Po poledním klidu došlo na scénku, kdy nám král Vojtimír, zvaný Mnohomluvný, král České země, vysvětlil svůj problém s neobsazeným územím. Knížata si nás rozdělila do jednotlivých smíšených družstev a vydali jsme se na první dobrodružství. Čekalo nás chození přes led, bobování, koulování a běžky, takže typické zimní radovánky. Ani jsme se nenadáli a už byla večere.

K večeři jsme měli kuřecí ragú, možná to někoho překvapí, ale opět jsme si několikrát přidali ?. Pak jsme měli osobní volno. Vyzkoušeli jsme si další sporty, jako fotbal, šlapadla a přehazovanou.

K druhé večeři jsme měli, jak ragú, tak i zapečené těstoviny. Někteří z nás si na tyhle mňamky zašli a před spánkem se dorazili. Pak už začala hrát večerka a pomalu jsme se uložili do spacáků s očekáváním dalšího nabitého dne.

Vašek a družstvo číslo 5.


2.7.2021
Zdravíme všechny rodiče, příbuzné a kamarády!

Hlásíme se po prvním necelém dni na táboře. Cesta proběhla dobře a hned po vystoupení z autobusů se všichni chopili svých úkolů, starší pomáhali mladším s věcmi, ti menší se zase rozkoukávali po táboře. Po lehkém obědě se družstva odebrala se seznámit s táborem a jeho blízkém okolí, odpoledne po poledním klidu už patřilo sportům. Už zítra následuje den s programem, kdy děti čeká i celotáborová hra.

Děkuji všem rodičům za spolupráci při odjezdu.
Vojta


Stavění 27.6.2021
Hola hej!

Tábor je za dveřmi a my už se nemůžeme dočkat! O víkendu jsme jeli do Sluneční zátoky, abychom postavili stany a připravili všechny zásoby a věci, co budeme na táboře potřebovat. Pan kuchař nám připravil i výborné jídlo, takže se máme na co těšit! ? Jsou připravené seznamy družstev, na které se můžete podívat zde. Těšíme se na všechny v pátek u autobusu! ?

Hujeři


11.6.2021
Zdravíme naše táborníky,

přicházíme s nejnovějšími aktualitami ohledně testování na tábor. Podle současných pravidel budeme před odjezdem požadovat pouze potvrzení o negativním PCR testu, který byl proveden před méně než 72 hodinami před odjezdem (nikoliv čestné prohlášení či antigenní test), nebo potvrzení, že dotyčný prodělal v posledních 180 dnech onemocnění COVID-19. V průběhu tábora další testování nebude. Proto všechny prosíme, aby se v dostatečném předstihnu na PCR test objednali, protože se kapacita na testovacích místech může začít z důvodu začínajících prázdnin rychle plnit. Pokud máte jakékoliv dotazy, je k dispozici náš táborový email.
Dále máme stále volná místa! ?

Už se na všechny těšíme!
Hujeři


3.6.2021
Ahoj,

v první řadě přejeme všechno nejlepší ke Dni dětí!
Přípravy jsou v plném proudu. Máme pro Vás důležitou informaci! Prosíme všechny táborníky, aby si připravili na tábor karnevalový kostým. Bude se Vám určitě hodit. Je čistě na Vás jakou masku zvolíte.
Dále máme stále volná místa, takže pokud máte nějaké kamarády, kteří nemají na prvních 14 dnů v červenci plány, určitě je vezměte s sebou!
Podle dostupných informací od ministerstva je zřejmé, že dva PCR testy za měsíc budou proplacené státem. Tedy nebude potřeba testy před odjezdem platit. Vyčkáváme na přesné instrukce, které Vám hned předáme.

Mějte se zatím krásně!
Hujeři


24.5.2021
Ahoj všichni,

víme, že čekání na jasné informace ohledně konání táborů je dlouhé, avšak situace se stále lepší. Z naší strany opravdu tábor bude, jen čekáme na přesné informace a podmínky od ministerstva – nejvíce ohledně testování. Původní termín platby samozřejmě neplatí, ale na konci tohoto týdne očekávejte bližší informace ve vašem emailu.
Už se na všechny táborníky moc těšíme! ?

Hujeři


9.5.2021
Vážení rodiče,

víme, že toto období je stále nejisté, ale můžete být klidní, protože situace se začíná snad obracet k lepšímu a vypadá to, že tábory dostanou zelenou! V přípravách na tábor pokračujeme již od ledna bez přerušení. Zprávy sledujeme a budeme Vás i nadále informovat.
Další informace je, že v druhé půlce května začneme rozesílat nástupní listy. Nemusíte se bát, že jsme na Vás zapomněli ?
Mějte se krásně!

Hujeři


15.3.2021
Vážení rodiče a milí táborníci,

chceme Vám moc poděkovat za důvěru a nasazení v této nelehké době. Jsme rádi, že chcete poslat své děti s námi do Sluneční zátoky. Přihlášky nám chodí každý den, a proto hlásíme, že kapacita tábora je z poloviny naplněna!
Přípravy jsou v plném proudu a my pevně doufáme, že se situace bude obracet k lepšímu!

Vaši Hujeři


9.2.2021 – Tábor 2021
Ahoooj, konečně je to tu!!!

Dáváme Vám k dispozici přihlášku, zdravotní posudek a pravidla pro letošní tábor 2021. Pravidla jsou psaná v souladu s nejnovějšími hygienickými požadavky na letní dětské tábory, které vláda vydala. Dá se ale očekávat, že v průběhu dalších měsíců budou některé požadavky upravovány s vyvíjející situací, a tak se nedá vyloučit, že i naše mnohá opatření se budou měnit. Neberte, prosím, opatření uvedená na konci průvodního dopisu, jako definitivní. O jakékoliv změně Vás budeme informovat v e-mailu, na webových stránkách a na našich facebookových stránkách. Doufáme však, že Vás tato opatření neodradí a vydáte se s námi v létě do Sluneční zátoky.

Opět jsme upustili od klasických papírových přihlášek. Podávat přihlášku bude možné pouze elektronicky, jsou ke stažení zde. Pokud máte možnost, prosíme, naskenujte vyplněnou přihlášku se zdravotním posudkem a pošlete zpět emailem. Jestliže z jakéhokoliv důvodu nemáte tuto možnost, kontaktujte hlavního vedoucího ohledně jiného způsobu doručení. S odesíláním přihlášek neotálejte. Kapacita se každý rok velice rychle plní!

Mějte se krásně. Hujeři


21.12.2020 – Tábor BUDE!
Milí příznivci našeho tábora,

hlásíme se po opravdu dlouhé době. V prosinci proběhla online valná hromada, kde se řešila budoucnost našeho tábora pro další rok. Máme pro Vás dobrou zprávu! Tábor 2021 se bude konat za každých podmínek!!! Jediná nepříjemnost, která nám může překazit plány je, že konání táborů zatrhne vláda. S tím bohužel nemůžeme nic udělat, ale pevně doufáme, že taková situace nenastane. Proto se pomalu začínají rozjíždět přípravy na příští rok. Pro rok 2021 bude hlavní vedoucí Vojta Mirovský – ten už zná hlavasování jako své boty ?
Také můžete vytáhnout své diáře a kalendáře a zapsat si pevný termín tábora. Pojede se od 2. 7. (pátek) do 17. 7. (sobota).
V neposlední řadě bychom Vám všem popřáli poklidné vánoční svátky a do nového roku, který všichni věříme, že bude lepší než ten minulý, hlavně hodně zdraví!
O dalších novinkách Vás budeme informovat ?

Vaši Hujeři